Аджика з чорноплідної горобини
Аджика — це прекрасна приправа для гострих м’ясних страв.
УЧАСНИК КОНКУРСУ
ІНГРЕДІЄНТИ
- горобина чорноплідна 1 кг
- перець — за смаком
- часник 1 головка
- оцет 60 мл
- цукор 125 г
- хмелі-сунелі 2 ч.л.
- сіль 3 ч.л.
- кориця 1/2 ч.л.
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Горобину перебрати, звільнити від гілочок. Подрібнити в комбайні з часником, можна в кілька заходів.
Горобину скласти в каструлю, додати сіль, перець (за смаком), оцет, цукор, хмелі-сунелі та корицю. Дати настоятися. Аджика готова. Приємного апетиту!
Корисна порада
Аджику можна розкласти по баночках і зберігати в холодильнику.
Господині на замітку
Чорноплідна горобина має масу корисних властивостей.
Час підготовки
Час готування
Кількість порцій
Складність приготування
Вегетаріанське
Технологія
Пристрій
На одну порцію:
Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, пишіть коментар, ми обов’язково відповімо.
Ключові слова
Ілюстрації до матеріалу: Фото користувача, автора рецепта
Наскільки ймовірно, що за нагоди ви порекомендуєте Gastronom.ru друзям і знайомим?
точно НЕ порекомендую
точно порекомендую
Дякую! Ваша думка важлива для нас.
СХОЖІ МАТЕРІАЛИ
Аджика (абх. Аџьика) — абхазька гостра приправа, пастоподібна маса із солі та прянощів, а також з солі.
Ніде кулінарна майстерність не наблизилася до алхімії настільки, як у заготовках на зиму! Не просто .
Соус (від фр. sauce — підлива) — рідка приправа до основної страви. Соуси не тільки подають до готових страв, але й .
легко
Аджика з помідорами та яблуками — домашня страва півдня Росії. Так її часто готують у .
середньо
Любителям пікантних соусів присвячується аджика з яблуками по-київськи. Це дуже м’який різновид аджики .
легко
Аджика з хроном — один із різновидів гострої кавказької приправи, яку готують і в Грузії, і в .
Добавить комментарий
Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.